Vind de perfecte domeinnaam

Het startpunt van je online avontuur.

Een website of webshop begint met het kopen van een perfecte domeinnaam. Heb je een voorkeur voor een domeinnaam? Check hier of deze nog beschikbaar is en claim jouw perfecte domeinnaam vandaag nog! Modernmediahosting biedt verschillende domeinextensies, zodat er altijd een domein is voor jouw website of webshop.


Wil je e-mailen met jouw bedrijfsnaam? Het is ook mogelijk om alleen een domeinnaam voor jouw zakelijke e-mail te registreren.


Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op via de chat waar onze medewerkers je helpen met elke vraag.

Hosting

Bij Modernmediahosting vind je niet alleen jouw perfecte domeinnaam, maar kun je ook uit diverse hosting pakketten kiezen. Of je nu een website wilt bouwen of zelf je eigen hosting pakketten wilt samenstellen. Het kan allemaal.

Website verhuizen

Had je al een website waar je een nieuwe domeinnaam voor hebt gevonden, maar staat deze nu bij een andere provider? Modernmediahosting helpt je graag met het verhuizen van jouw website. Wij regelen het voor je!Bestel

SSL-certificaat

Voordat je begint met je website is het belangrijk om deze te beveiligen met een SSL-certificaat. Een beveiligde website is niet alleen goed voor de vindbaarheid van je website, het is ook verplicht door de AVG.

Domeinnamen

Ga jij voor een .nl, .com of .eu domein? Of gaat je voorkeur uit naar .eu of .net?

Het kan allemaal bij Modernmediahosting. Vind hier jouw domeinnaam.


.NL

€11.00 / jaar

.be

€15.00 / jaar

.com

€16.00 / jaar

.eu

€11.00 / jaar

.just

€11.00 / jaar